Søgemaskineoptimering

At rangere højt på Google kan blive ved med at give resultater flere år ud i fremtiden.

Søgemaskineoptimering er en mere langsigtet strategi end annoncering. Når først din placering på Google er højere, kan du blive ved med at nyde øget omsætning, længe efter at indsatsen er gjort.

Hvad får jeg?

Når vi begynder at lave søgemaskineoptimering, vil vi undersøge din side for generelle fejl og mangler. Derudover vil vi lave en søgeordsanalyse, hvor vi sammen med jer vil udvælge søgeord med størst muligt potentiale. Vi vil derefter med hjælp af søgeordene forsøge at hæve jeres placering så meget som muligt. 

Der er flere ting, der skal spille sammen, hvis man skal have en god placering på Google. Der skal både rettes tekniske fejl, sørges for godt sprogligt indhold og skaffes kvalificerede links fra andre sider.

Gaven der bliver ved med at give

Det kan tage lidt tid markant at forbedre sin rangering på søgemaskinerne, men når du engang ikke har behov for vores service mere, kan du blive ved med at mærke resultaterne, langt ud i fremtiden. Det kan derfor til at begynde med virke som en lidt dårligere investering, end de annoncetyper der kan skabe mere øjeblikkelige resultater, men på sigt er denne strategi ofte liges så meget værd.

Graf over besøg fra organiske søgninger
Graf over antallet af sessioner på en hjemmeside
Billede af spørgsmålstegn

Vil du vide mere?

Gå ind og følg os på Facebook og LinkedIn, eller kig under om, services og priser, for at se svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål. Finder du ikke svar der, er du også altid velkommen til at skrive til os eller ringe på +45 31 38 52 86