For det bedste resultat

Den samlede pakke

Markedsføring på Google, Facebook og igennem mails fungerer godt alene, men fantastisk sammen.

Vælger du at lade os hjælpe dig, kan vi sammensætte en strategi, der optimerer samspillet mellem dine forskellige marketingkanaler. Vi sørger for at udnytte det fulde potentiale, og med vedvarende og struktureret analyse, at optimere din online tilstedeværelse, så du kan blive ved med at få nye kunder.

Hvad får jeg?

I den samlede pakke, får du for et månedligt gebyr markedsføring på Facebook, Google og hjælp til opsætning og automatisering af email marketing. Vi vil samtidigt gå ind og se på den komplette kunderejse, og hjælpe til hvis der er mangler undervejs. Vi kan, hvis du ønsker det, også tage et kig på hvad der foregår bag scenen, som eksempelvis din indløsningsaftale, så vi er sikre på, at du får det maksimale udbytte. Hvor vi vil fokusere, afhænger både af dine ønsker og den oprindelige strategi, samt efterfølgende analyse af vores resultater.

Vi vil selvfølgelig udover den oprindelige opsætning foretage analyse løbende, og sørge for konstant at tilpasse og forbedre dine annoncer, så du opnår de bedst mulige resultater. Til slut på måneden vil du modtage en rapport med resultatet af vores indsats.

Skræddersyet til din virksomhed

Når vi laver en strategi til din virksomhed, er det ikke bare en kopi af det vi gjorde sidst. Der er ikke to selskaber, der er helt ens, og skal vi have fat på de helt rigtige kunder, er det derfor vigtigt, at strategien afspejler firmaets vision og formål.

Vi stiller nogen spørgsmål til din virksomhed, hvis du er interesseret i at arbejde med os, og går derfra i dybden med at få lavet den perfekte plan til din virksomhed.

Strategi tegnet på et whiteboard
Billede af spørgsmålstegn

Vil du vide mere?

Gå ind og følg os på Facebook og LinkedIn, eller kig under om, services og priser, for at se svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål. Finder du ikke svar der, er du også altid velkommen til at skrive til os eller ringe på +45 31 38 52 86