De mest kvalificerede købere

Google ads

Markedsføring på Google gør det let at ramme de kunder, der allerede leder efter dine produkter eller din service.

Annoncering på Google giver dig mulighed for at blive vist øverst, når folk søger efter et produkt eller en service du tilbyder. Desuden betaler du kun, når en kunde trykker på din annonce. Derfor er der mulighed for at skabe enormt positive resultater, hvis man ved, hvad man laver.

Hvad får jeg?

Ønsker du, at vi skal styre dine reklamer på Google, vil vi lave en dybdegående analyse af, hvilke søgeord der i forvejen skaber resultater på din side, og hvilke der har potentiale til at gøre det. Til disse søgeord vil der derefter oprettes kampagner. Den pris man betaler for en annonce på Google, er auktionsbaseret. Det er derfor vigtigt, at der holdes øje med de bud man har givet på ens aktive annoncer. Dem sørger vi for løbende at justere, så du får det bedst mulige udbytte af dine annoncer.

Til sidst på måneden vil du ligesom ved alle vores andre services få en rapport, der beskriver månedens resultater.

Til udarbejdelse af strategi, og som din personlige kontakt, vil du få tildelt en ekspert med Google Ads Certification. Her er Googles egen beskrivelse af hvad denne certificering betyder:
“En Google Ads-certificering giver en person mulighed for at vise, at Google anerkender vedkommende som ekspert inden for onlineannoncering.”

Mulighederne med Google

Alt afhængigt af hvad dine mål er, og hvilken type virksomhed du har, kan der også oprettes andet end bare søgeordsannoncer. Eksempelvis kan også displayannoncer oprettes igennem Google, der vil vises rundt omkring på nettet.

Hvilke typer af annoncer der vil give mening for din virksomhed, vil vi sammen beslutte, inden vi begynder arbejdet.

Google skrevet med M&M's billede
Billede af spørgsmålstegn

Vil du vide mere?

Gå ind og følg os på Facebook og LinkedIn, eller kig under om, services og priser, for at se svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål. Finder du ikke svar der, er du også altid velkommen til at skrive til os eller ringe på +45 31 38 52 86