Den skarpeste targeting

Facebook marketing

Facebooks muligheder inden for målretning af annoncer er uden konkurrence i den digitale verden.

Med reklamer på Facebook kan du markedsføre dig specifikt til kunder, der allerede har vist interesse i dit produkt. Det giver langt bedre resultater, end at markedsføre sig til dem der endnu ikke har kendskab til dit brand.

Hvad får jeg?

Vælger du at benytte vores hjælp til annoncering på Facebook, vil du blive tildelt en rådgiver, der har opnået Facebooks Blueprint Certification. Som Facebook skriver på deres hjemmeside: “Getting certified is the highest level of accreditation that Facebook recognizes in digital marketing” 
Du har derfor altid direkte kontakt til en ekspert, som du kan stille spørgsmål til og få råd fra.

Hvis du er interesseret i at forbedre din markedsføring på Facebook, eller få hjælp til at starte det op fra bunden, vil vi først og fremmest udarbejde en strategi for dig, helt gratis. Det er vigtigt, at man inden man forsøger at få nye mennesker interesseret i dit brand, sørger for at få det maksimale udbytte fra de mennesker, som allerede er interesserede. Disse mennesker kender allerede dit brand, har ofte opbygget tillid til dig, og er derfor også lettere at få tilbage på dit site. Dette er hvad vi i vores verden kalder retargeting. Når først den funktion er sat op, kan vi begynde at hente flere besøgende ind til sitet, som til sidst vil ende i det samme ‘retargeting-flow’.

Du behøver selvfølgelig ikke være med på alt, hvad vi beskriver her. Det eneste vi skal bruge fra dig, er et par selling points, der gør din virksomhed unik, samt et par billeder eller video vi kan benytte til at lave annoncerne. Så sørger vi for resten. Har du ikke noget relevant billede-/videomateriale, kan vi også hjælpe til med at få det sat i gang.

Vi vil selvfølgelig blive ved med at følge resultatet af dine annoncer og optimere hvor det er  muligt. I slutningen af måneden vil du modtage en rapport med resultaterne af vores indsats.

De mange muligheder

Ved markedsføring gennem Facebook kan dine reklamer også vises på Instagram eller Facebooks ‘Audience Network’, på den måde vises reklamen på hjemmesider og apps, der arbejder sammen med Facebook.

 

Billeder af en Mac og en telefon på Facebook
Billede af spørgsmålstegn

Vil du vide mere?

Gå ind og følg os på Facebook og LinkedIn, eller kig under om, services og priser, for at se svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål. Finder du ikke svar der, er du også altid velkommen til at skrive til os eller ringe på +45 31 38 52 86