Vores ydelser

Vi hjælper med meget mere end bare annoncering!

Hvad vi kan gøre for dig

Klik også gerne ind på vores links nedenfor for at læse mere

Samlet strategi ikon

Samlet strategi

Sammenlagt strategi på tværs af kanaler

Søgemaskineoptimering ikon

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering, hovedsageligt til Google

Annoncering ikon

Annoncering

Annoncering på Google og/eller Facebook

Rådgivning og sparring ikon

Rådgivning og sparring

For alle vores ydelser gælder det, at du altid kan ringe og stille spørgsmål eller få rådgivning

Analyse og optimering ikon

Analyse og optimering

Ligegyldigt hvad vi forsøger at opnå, vil vi altid sørge for at der systematisk optimeres på alle dele af processen

Rapportering ikon

Rapportering

Uanset hvilken ydelse vi udfører for dig, vil du hver måned modtage en rapport, der beskriver det vi har gjort, og hvilke resultater du har opnået

Nyhedsbrev

Abonner nu for at holde dig opdateret med tips og tricks til din online markedsføring

Vi ved hvad der virker, og hvad der ikke gør.

At markedsføre sig på f.eks. Facebook og Google, er noget alle har adgang til. Der skal blot oprettes en konto, og tilknyttes et kreditkort, og så er man i gang.  Det er dog langt fra alle, som ved hvilke indstillinger, der skal vælges for at nå ud til flest mulige relevante personer og hvilken type indhold der vil give de bedste resultater. At forsøge at markedsføre sig i den digitale verden, kræver ikke synderligt meget tid. At markedsføre sig så effektivt som muligt kræver en enorm mængde tid og viden. Vi har sat os grundigt ind i hvad der virker, og hvad der ikke gør, så du ikke behøver gøre det, men i stedet kan bruge tid på det du er god til.

Når du får en rådgiver tildelt til din markedsføring på Google eller Facebook, vil vedkommende altid være indehaver af henholdsvis Google og Facebooks egne profesionelle certificeringer. Du kan læse mere på vores sider om Facebook og Google Ads.

 

Den digitale verden er i konstant forandring, og vi sørger derfor også for altid at holde os opdateret med nye features eller ændringer fra firmaerne bag de store platforme som Facebook og Google. Ligeledes kan ændringer i lovgivning eller nye værktøjer pludseligt ændre de tilgængelige muligheder for markedsføring. Sker der noget nyt, tilpasser vi os, uden du behøver at tænke over det.

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Vil online markedsføring passe til min branche?

I dag kan online markedsføring gavne alle former for virksomheder. Er du f.eks. nødt til at mødes eller ringe til dine kunder, kan man 

Hvor meget koster det?

Du kan læse mere om vores priser her, eller tage kontakt til os.

Skal jeg selv have sat noget op på forhånd?

Afhængigt af hvad der skal laves for din virksomhed, er der nogle få ting I selv skal gøre. Skal vi eksempelvis lave annoncer på Facebook, kræver det at I har en Facebookside, og at vi får tilladelse til at slå annoncer op på vegne af siden. Vi skal nok hjælpe dig igennem alt forarbejdet, hvis du er i tvivl om noget.

Hvilken type markedsføring er mest effektiv?

Der er desværre ikke én form for marketing der virker på alle virksomheder. Vi vil anbefale at få lagt en samlet strategi, og lade os lave markedsføring på tværs af kanaler, for at opnå det bedste resultat.

Jeg har ikke nogen hjemmeside endnu, kan jeg få lavet en hos jer?

Vi tilbyder ikke at lave hjemmesider fra bunden, men du er altid velkommen til at spørge om hjælp til hjemmesiden, hvis du har problemer eller ønsker at tilføje ny funktionalitet.

Lad os vækste sammen!

Lad os starte med at lave en strategi til din virksomhed i dag. Der er ingen grund til at vente med at få flere kunder.

Kontakt

(+45) 31 38 52 86

egus@egus.dk

Følg EGUS