Priser

Slå til med det samme for at gøre brug af  vores introtilbud, før prisen stiger.

Normalpris

DKK400/timen
    • Har du lyst til at fortsætte samarbejdet efter dine første 10 timers markedsføring, vil vores pris være 400DKK/timen.
    • Dette er prisen for arbejde af enhver art. Uanset om du kun vil markedsføres på Facebook, rådgives om hjemmesiden eller have lagt en samlet strategi på tværs af alle kanaler, vil der tages udgangspunkt i denne timepris.
    • Gå til services eller kontakt os for at lære mere om hvilke ydelser vi tilbyder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad får jeg?

Vælger du at arbejde sammen med os, vil vi gøre brug af alle vores resourcer og viden, for at forsøge at skabe mest mulig vækst i din virksomhed. En samlet strategi vil udformes, tilpasset specifikt til dine behov. Hvis du vil læse mere om de enkelte ydelser vi tilbyder for at gøre dette muligt, kan du trykke ind på vores side om vores services

Hvor meget vil det koste efter første måned?

Når din første måned til 1500DKK er færdig, vil en månedlig pris udregnes. Denne pris vil være et estimat, og vil tage udgangspunkt i vores standardtimepris på 400DKK. Er prisen for høj, kan vi sammen se på om visse elementer kan skæres fra. Dette kan dog have en effekt på det samlede resultat.

Er der en bindingsperiode?

På nuværende tidspunkt, indgår vi kun aftaler der går én måned frem i tiden. Det betyder at du kan stoppe når som helst, uden at betale mere end det du allerede har betalt.

Hvad hvis jeg ikke har råd?

Vi har et ønske om at alle skal have adgang til professionel markedsføring. Derfor arbejder vi fortsat på at holde vores priser så lave som muligt. 400DKK lyder måske af meget for din virksomhed, men skal tænkes på som en investering, og nogle penge der forhåbentlig vil komme flere gange igen. Vi vil fortsat kæmpe for at holde vores priser under konkurrenternes, så også de mindre virksomheder kan have mulighed for at få deres produkt frem i verden.

Jeg har kun brug for en af de ydelser i tilbyder, kan jeg få en nedsat pris?

Vi har en fast timepris på 400DKK. Din samlede månedlige pris, vil derfor kun ændres af den tid, det vil tage at opfylde dine ønsker. Uanset hvilken form for markedsføring du efterspørger, ønsker vi at møde opgaven med samme indsats.

Er det med eller uden moms?

Alle priser vist på hjemmesiden er eksklusiv moms.

Lad os vækste sammen!

Lad os starte med at lave en strategi til din virksomhed i dag. Der er ingen grund til at vente med at få flere kunder.

Kontakt

(+45) 31 38 52 86

egus@egus.dk

Følg Egus