Markedsføring og rådgivning til alle

OM Egus

Også for mindre virksomheder

Vi har et mål om, at alle virksomheder skal have mulighed for at få professionel hjælp til deres markedsføring, også selvom de er nyopstartede.

Emil Gustavsen

Emil Gustavsen

Founder og adm. direktør

Hos Egus ønsker vi intet andet end at øge væksten rundt omkring i de danske virksomheder. Derfor forsøger vi at gøre markedsføring tilgængeligt for alle, så du kan fokusere på at udvikle dit produkt, og fuldføre din egen mission.

k

Annoncering

Annoncering på Google og Facebook er stadig enormt effektivt. Vi sørger for at få folk interesserede i dit produkt, og ledt over på din hjemmeside. Du skal blot sørge for, at produktet er i orden.

Det samlede billede

Du kan have verdens bedste annoncer, men hvis de linker til en side, hvor ‘køb’ knappen ikke virker, får du nok ikke den helt store gevinst. Vi ser på det samlede billede, og sørger for at kunderejsen giver mening, fra start til slut.

Webudvikling

Der foregår meget bag scenen i onlineverdenen. Med erfaring inden for programmering forstår vi hvorfor og hvordan, de fleste processer fungerer. Det er helt uundværligt, når hele strategien skal bindes sammen, de forskellige kanaler imellem.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil gerne booke et møde, hvor kan jeg gøre det?

Ring eller skriv til os, ved at trykke her, så kan vi få aftalt et møde med det samme. Har i kontor uden for københavnsområdet kan mødet sagtens afholdes per telefon.

Vil online markedsføring passe til min branche?

I dag kan online markedsføring gavne alle former for virksomheder. Hvis din forretningstype kræver en telefonsamtale før et eventuelt salg, kan eksempelvis lead ads skaffe dig flere telefonaftaler, direkte igennem en reklame.  

Hvor kan jeg give en anmeldelse af min oplevelse?

Du er altid velkommen til at efterlade en anmeldelse på f.eks. Trustpilot, Facebook eller Google.

Hvorfor jer, og ikke en konkurrent?

Hos Egus er vi dybt passionerede omkring det vi laver. Arbejdet handler for os ikke blot om at møde op. For os handler det om at blive bedre hver evig eneste dag. Vi sørger for altid at optimere og forbedre både vores egne processer såvel som jeres markedsføring, hvor end det er muligt. Derfor håber vi også at I vil informere os om det, hvis der er noget I mener at vi kan gøre bedre. Denne indstilling og arbejdsomhed gør, at vi kan levere en bedre oplevelse for dig som kunde, og et bedre resultat, end de fleste andre.

Vores vision

Vi ved, hvor hårdt det er at få tid til det hele, som nyopstartet virksomhed. Der er utroligt mange ting, der skal spille spille sammen. I den første periode efter du har startet et firma, er det utroligt vigtigt, at der er tid til alt fra regnskabsførelse til kundeservice. Vi ved også, hvor dyrt det kan være at få hjælp til nogen af de mere tidskrævende elementer, som markedsføring. Har man ikke råd til at smide over 20.000kr om måneden efter et af de større bureauer, kan man ofte ende med at gå ned på kvalitet, og aldrig nå sine ønskede resultater. Derfor har vi startet Egus. 

Vi har en vision om, at alle virksomheder uanset størrelse skal have adgang til professionel og effektiv markedsføring.

 

Vi ønsker at gøre denne vision til virkelighed, ved konstant at optimere og forbedre vores interne processer, så vi kan opnå de bedst mulige resultater, til færrest muligt penge.

Vi skal dog stadig have penge for at kunne udføre et ordentligt stykke arbejde. Vi vil derfor samtidig med ovenstående, sørge for fortsat at udvikle vores specialaftaler, så det for alle er muligt at betale, om så det er en forsinket betaling. 

Få din virksomhed på rette spor allerede i dag

Skriv til os!

Send os en besked og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du har også mulighed for at ringe til os, hvis du ønsker at få svar med det samme.