Sådan giver du os adgang til din Search Console 

Trin 1:

Hvis du aldrig før har brugt Google Search Console, skal du først have godkendt din ejendom. Hvis du har bekræftet ejerskabet af din ejendom, kan du gå direkte til trin 5.

Gå til https://search.google.com/search-console/ og tryk på den blå knap ‘Start nu’ i venstre side.

Search console's hjemmeside

Trin 2:

Log ind med din Google konto.

 

Trin 3:

Efter du er logget ind burde du nu se en side hvor der står velkommen. Her kan du vælge hvordan du registrerer din hjemmeside. Du kan kort læse under hver type, hvad forskellen er. For at knytte en Search Console ejendom til Google Analytics skal man have en ejendom med typen ‘Webadressepræfiks’. Skriv derfor din hjemmeside i feltet til højre på samme måde som eksemplet: ‘https://www.example.com’.

Search console velkommen side

 

Trin 4:

Du vil nu blive bedt om at bekræfte ejerskabet af din hjemmeside. Dette kan gøres på flere forskellige måder. Eksempelvis kan du uploade en fil til din hjemmeside, eller tilføje en DNS-registrering hos din domæneudbyder. Hvordan man udfører disse trin, afhænger af hvordan ens hjemmeside er sat op. Hvis du har problemer med denne del af opsætningen, skal du ikke tøve med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre.

Search console bekræft ejerskab pop-up

 

Trin 5:

Når det er lykkedes at bekræfte hjemmesiden, kan du se en oversigt over sidens performance. Tryk nu på ‘Indstillinger’ i venstre side.

Search console siden med indstillinger

 

Trin 6:

Du vil nu se en liste over de brugere der har adgang til din ejendom i Search Console. Tryk på ‘Tilføj Bruger’ i højre hjørne.

Search console brugere og tilladelser side

Trin 7:

Du har nu mulighed for at tilføje en af os som bruger. Indskriv en mail fra den person du arbejder sammen med, og tryk tilføj. Vi burde nu have adgang til at analysere din data i Google Search Console for at forbedre dine resultater på Google.

Tilføj bruger search console popup