Guides

Giv os adgang til at annoncere, hjælpe med din hjemmeside, eller lær hvordan du sætter din konto op for første gang.

Vores guides

Hent en PDF nedenfor eller kontakt os for yderligere assistance

Facebook logo

Annoncering på Facebook 

Indebærer vores strategi, at vi skal annoncere for dig på Facebook, kræver det at vi får adgang til visse aktiver. Gennem Facebooks ‘Business Manager’ kan du give os adgang til kun de mest nødvendige aktiver, uden at vi får administratorrettigheder.

AdWords logo

Annoncering på Google 

Hvis vi har aftalt, at vi skal lave annoncer på Google, skal du acceptere at vi får adgang, fra din egen konto. Læs guiden for at se hvordan du giver vores ‘managerkonto’ adgang til at slå annoncer op for din hjemmeside.

Søgemaskine ikon

Google Search Console

Giv os adgang til din ejendom på Google Search Console, så vi bedre kan hjælpe med din rangering på Google. Hvis du ikke før har brugt Search Console, kan du også her lære, hvordan du bekræfter dig selv som ejer af din hjemmeside.

Google Analytics logo

Google Analytics

Uanset hvilken strategi der er planlagt, vil vi næsten altid have behov for adgang til Google Analytics knyttet til din hjemmeside. Læs her hvordan du kommer igennem oprettelsen og giver os adgang.

WordPress logo

Hjælp til en WordPress hjemmeside

Har du ønsker til nye features på din hjemmeside, eller har vi givet en anbefaling du ikke kan implementere? Lær hvordan du kan oprette en bruger til os på WordPress, og selv vælge hvad vi skal have adgang til.